Birepo

Birepo - et selskap som ble etablert i 1983 - er i dag et produksjon- og handelsfirma med Eigil Petersen i spissen. Forruten produksjon, har Birepo gjennom tiden oppnådd at få rettighetene til en lang rekke spennende agenturer. Disse agenturer har vært med til at utbygge Birepos forretningsområder. I 1991 startet vi på salg av strekkodeløsninger - software og hardware - som sammen med våre nøkkelbokser og intelligente låsesystemer, utgjør våre primære forretningsområder. Vi håper også, at du som vil finne disse produkter så spennende, at de vil kunne brukes som grunnlag for ditt valg av fremtidige IT- og sikkerhetsløsninger til din organisasjon.

Vi har hos Birepo valgt å ha en fast stab av medarbeidere tilknyttet firmaet, og derutover utnyttes mulighetene til å kunne velge den av våre samarbeidspartnere som har den beste kompetansen til den enkelte oppgave.

Birepo består av 2 firmaer oppdelt etter forskjellige forretningsområder. Begge har en samhørighet, og utvalg med våre kunders behov som grunnlag.

Birepo ApS

Har egen produksjon B-Lock Nøkkelbokser - elektroniske og mekaniske. Egen produksjon gir en frihet, og til dato for vi 5 forskjellige bokser i produksjon:

  • B-Lock
  • B-Lock Multi
  • B-Lock Flex - BÅDE mekanisk OG ELEKTRONISK
  • B-Lock Combi - - BÅDE mekanisk OG ELEKTRONISK
  • B-Lock Gjerdeboks

Disse er markedets sikreste grunnet dobbelt låsefunksjon (unikt på markedet), og siden produktene er skapt av forbrukerne selv, utmerker de seg ved kvalitet og design.

Birepos elektroniske Nøkkel- og Adgangskontrollsystem:

SKAFOR godkjent system, som i sylinderform kan sikre og kontrollere ALLE låser - alt fra gjerder til hengelåsen til medisinskapet - I dag brukt av flere kommuner, hjemmepleier og private virksomheter. Men som leverandør til hele sikringsmarkedet, forhandles alt fra strømforsyninger, kabler, alarmer, sensorer, kontakter, og mer. Vi sikrer en komplett og leveringsdyktig dag-til-dag service.

Birepo hovedkatalog

Birepos hjemmeside