Line18

Randi

Navnet Randi har gjennom årtier vært synonymt med kvalitetsprodukter i rustfritt stål og messing, og virksomheten er kjent som en av Skandinavias førende produsenter og leverandør av dørhåndtak, bygningsbeslag og sanitetsutstyr. Virksomhedens historie kan dateres tilbake til 1878, hvor de første beslag blev støpt på fabrikken i Randers. Gjennom tiden har ståldører og -karmer også vært en del av produktsortimentet, og gamle håndtverksmessige tradisjoner er blitt forenet med ny teknologi og moderne maskiner.

I 1948 etterspurte et arkitektfirma dørhåndtak i rustfritt stål, og dette ble startskuddet til en utvikling, hvor Randi A/S i samarbeide med ledende danske arkitekter utviklet tre unike beslagserier: Randi-Line®, Novo-Line® og Classic-Line®.

I 1997 blev Randi A/S overtatt av det amerikanske konsernet Ingersoll Rand og blev en del av sektoren Security & Safety. Søsterselskaper over hele verden åpnete opp for nye markeder, og adgang til en bred portefølje av kvalitetsprodukter skapte nye muligheter for kundene på det skandinaviske marked.
Som en del av strategiske endringer og en større merkevareprosess skiftet virksomheden i 2006 navn til Ingersoll Rand Security Technologies A/S, men Randi produktene leveres stadig i samme høye kvalitet i et bredt sortiment, der løpende forbedres for at følge markedets og byggeriets utvikling.

Line18

Line 18® er en komplett serie av beslag, som med sitt enkle, funksjonelle design og gunstige prisnivå passer perfekt til de fleste bygningsformer slik som kontorbygg og boliger.
Line 18® er produsert i rustfritt stål og oppfyller både kvalitets- og designmessigt de krav, det moderne byggeri stiller.