Norwaylocks

Norwaylocks leverer sikkerhetslåsekassen N-1 som er meget enkel å montere. Den er FG-godkjent i klasse 5. De har også sikkerhetsskilt for alle typer ovale sylindre i fargene: Blank krom, matt krom og satin svart. Blindskilt i samsvarende farger er også tilgjengelig. Produktene er produsert i Norge og har en meget høy sikkerhetsklasse.

Sammen med de justerbare sikkerhetsskiltene til Norwaylocks (N-2) vil denne kombinasjonen være et sikkerhetsoppsett av meget høy klasse.

Skiltene passer alle dørtykkelser fordi de er justerbare. Spesielt med AP3 nøkkel- og sylindersystemet som også er 100% dirksikkert.

Alle låsesylindre er pr. i dag laget av messing som i seg selv er relativt "enkelt" å bore seg gjennom med riktig verktøy. Dette gjelder også sylindre som er merket "sec" som kun har små "tapper" av stål innsatt i sylinderen.

Verktøy som brekk- og slagverktøy vil også klare å forsere en ren messingsylinder uten sikkerhetsskilt relativt enkelt. Dette fordi alle typer låsesylindre ikke klarer en bruddstyrke på mer enn ca 300kg, da de er laget i messing.

Viktig å huske er at det er materialkvaliteten messing kontra herdet stål som avgjør bruddstyrken i selve sylinderoppsettet.

Til sammenlikning klarer en kombinasjon av Norwaylocks sitt N-2 sikkerhetsskilt og Cisa
sylindrene hele 2950kg når Torx skruene i 12.9 kvalitet fra Norwaylocks er benyttet.

Ref. Testkriterier EN1303 (låsesylindre) og EN1906 (bygningsbeslag-security locks furniture) Sikkerhetsskiltene N-2 fra Norwaylocks har blitt testet i h.h til gjeldene standarder fra EN1906, og innehar security grade 3, som er det høyeste man kan oppnå ved bruk av 5mm skruer = bruddstyrke på 2950kg, og herdet stål som borbeskyttelse.

Det er ingen andre lignende produkter på markedet i dag som har en høyere gradering i henhold til EN1906.

Som ekstra beskyttelse får man også oppsettet med en "brikke" som monteres foran sylinderåpningen som gjør borangrep mot et slikt låseoppsett nærmest umulig, selv med bruk av låsesylindre som er uten "sec" merking.

All bruk av Norwaylocks N-2 skiltene er selvfølgelig FG-godkjent og står oppført på FG sine hjemmesider. N-2 skiltene er også godkjent for bruk med alle typer oval sylindre. Innvendig skilt blendes med standard plugger.

Cisa har et bredt utvalg av alle typer låsesylindre til alle formål.